Hedengren Directillä menestyt – liity nyt mukaan tiimiin!

Työn vapaus, mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaan, kannustava työilmapiiri, monipuoliset tehtävät sekä yrityksen tarjoamat koulutukset – nämä ovat asioita jotka myyntihenkilökuntamme mainitsee kun kysyimme miksi viihdyt Hedengren Directillä. Ja meillä viihdytään! 48% työntekijöistämme on ollut yrityksessä yli 5 vuotta. Työn varmuus, hyvät oppimis- ja etenemismahdollisuudet sekä motivoiva työ auttavat viihtymään.

Lue lisää

Avoimet työpaikat:

Myyntiedustajia Puhdas ilma -tuotelinjaan, Etelä-Pohjanmaalle

Sisäilma-asiat ja kotona viihtyminen ovat tällä hetkellä pinnalla ja aihe kiinnostaa. Työssämme autamme ihmisiä ratkomaan kodin sisäilmahaasteita, autamme heitä löytämään sopivat ratkaisut sisäilmaongelmien ennaltaehkäisyyn, sisäilmahaasteisiin sekä puhtaan sisäilman ylläpitoon kotona ja työpaikoilla.
Haluatko sinä olla osa tiimiämme, joka auttaa asiakkaita ratkaisemaan terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä ongelmia? Hae mukaan!

Edustajana autat asiakasta löytämään hänelle sopivat ratkaisut. Asiakashankintatapamme ovat joustavia. Sovittujen asiakaskäyntien aikana kartoitat asiakkaiden sisäilman laadun, käyt yhdessä asiakkaan kanssa läpi sisäilmamittauksen tulokset ja autat asiakasta löytämään ratkaisun parempaan, puhtaampaan ja terveellisempään sisäilmaan.
Meiltä saat monipuolisen ja kattavan koulutuksen lisäksi kannustavan palkan (pohja + provisio). Tarjoamme myös hyvät etenemismahdollisuudet sekä Hedengren-konsernin tuomat edut.

Oletko sinä positiivisen asenteen omaava, uskallat tarttua myös puhelimeen, olet kilpailuhenkinen ja innokas oppimaan uutta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Voit olla kokenut myynnin ammattilainen tai sellaiseksi haluava. Tarvitset työssäsi ajokortin ja oman auton.

Hae heti, viimeistään 31.10.2021. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Voit myös lähettää hakemuksesi osoitteeseen: mikko.kojola@hedengren.fi

Lisätietoja työstä saat Mikolta, puh. 044-780 8745. Soita tai lähetä viesti!

On monta hyvää syytä liittyä Hedengren Direct joukkueeseen. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työssä oppimiseen ja kehittymiseen.

Lähetä hakemuksesi

Tervetuloa tiimiin!

Hedengren Direct on ilmanpuhdistuksen asiantuntija. Autamme huolehtimaan terveellisestä sisäilmasta kotona ja työpaikalla. Meiltä saat markkinoiden laadukkaimmat ja pitkäikäisimmät, kuhunkin ympäristöön parhaiten soveltuvat Lux-laitteet, joiden valinnassa ja käytössä olemme apunasi. Asiantuntijamme toimittavat tuotteet nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomeen.

Olemme osa yli 100-vuotiasta Hedengren-konsernia, jossa työskentelee 260 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Klikkaa tähän jos olet yrittäjä