On kyse sitten toimistosta, koulusta tai vaikkapa sairaalasta, hyvä ja puhdas sisäilma on edellytys turvalliselle ja tuottavalle työ- ja oppimisympäristölle. Huono sisäilma vaikuttaa terveysvaarojen lisäksi haitallisesti koko työyhteisön toimivuuteen, tuottavuuteen ja ilmapiiriin.

Työikäinen väestö viettää ajastaan noin 90% sisäitiloissa, pienet lapset ja vanhukset tätäkin enemmän. Hengitämme noin 10 000 litraa ilmaa vuorokaudessa. Hyvä sisäilma on terveyden kannalta tärkeää, etenkin työympäristössä. Sisätilassa missä ilma on puhdasta ja hyvää, niin työntekijät, asiakkaat kuin oppilaatkin jaksavat, viihtyvät ja näin ollen voivat paremmin.

Puhtaan sisäilman tulisi olla itsestäänselvyys tiloissa, joissa työskennellään. Laadullisesti hyvä sisäilma ehkäisee sairastumisia ja sairauspoissaoloista johtuvat kustannukset laskevat. Kun yrityksessä ilmenee sisäilmaongelmia, on paras toimia heti. Yrityksen kannalta sisäilman jatkuva puhtaanapito on kuitenkin tehokkain keino hallita kustannuksia.

Sisäilmaratkaisut yrityksille
Millainen ilmanpuhdistin on sopiva yrityksesi tarpeisiin? Tarjoamme yritysasiakkaille räätälöityjä ja kustannustehokkaita ratkaisuja ja palveluja sisäilmaongelmien ennaltaehkäisyyn, akuutteihin työympäristön sisäilmahaasteisiin sekä puhtaan sisäilman ylläpitoon. Autamme löytämään sopivat ratkaisut!

TILAA TUOTE-ESITTELY >
TILAA SISÄILMAMITTAUS >