Siitepölyallergiasta kärsii noin joka viides suomalainen, mukana niin lapsia kuin aikuisiakin. Siitepölykausi on Suomessa pitkä: kausi alkaa helmi-maaliskuussa ja kestää pitkälle loppukesään. Suurin osa suomalaisista on allergisia lehtipuiden ja heinien siitepölylle. Lehtipuiden ja heinien siitepölyt aiheuttavat pääasiassa allergista nuhaa, mutta myös keuhko-oireita kuten yskää ja hengenahdistusta.
Siitepölyallergiaa sairastaville allergeenien välttäminen on vaikeaa, koska siitepöly kulkeutuu pitkiä matkoja tuulen mukana ja kulkeutuu sisätiloihin esimerkiksi ilmastoinnin ja ikkunoiden kautta sekä vaatteissa ja hiuksissa. Esimerkiksi oppilaitoksissa niin oppilaat kuin opettajatkin kärsivät siitepölystä ja astmasta koko koulu- ja työpäivän ajan. Tämä voi aiheuttaa ärtymystä ja epämukavaa oloa.

Ratkaisu siitepölyn aiheuttamiin sisäilmahaittoihin on ilmanpuhdistinjärjestelmä. Ilmanpuhdistin puhdistaa huoneilman tehokkaasti bakteereista, siitepölyistä, muista allergeeneista ja epäpuhtauksista, tehokas järjestelmä jopa 0,3 mikrometrin kokoisia hiukkasia. Tämä parantaa terveyttä ja vähentää merkittävästi terveysriskejä.

Sisäilmaratkaisut yrityksille
Millainen ilmanpuhdistin on sopiva työpaikallesi? Tarjoamme yritysasiakkaille räätälöityjä ja kustannustehokkaita ratkaisuja ja palveluja sisäilmaongelmien ennaltaehkäisyyn, akuutteihin työympäristön sisäilmahaasteisiin sekä puhtaan sisäilman ylläpitoon. Autamme löytämään sopivat ratkaisut!

TILAA TUOTE-ESITTELY >
TILAA SISÄILMAMITTAUS >