Noin 40 % suomalaisväestöstä on atooppisesti herkistynyt. Perintötekijöiden lisäksi ympäristötekijöiden arvellaan vaikuttavan allergioiden kehittymiseen. Sisäilman laadun parantamiselle on tarpeita jokaisessa suomalaisessa kodissa ja jokaisella työpaikalla.

”Hedengren Direct ilmanpuhdistuksen asiantuntijana auttaa huolehtimaan terveellisestä sisäilmasta. Koulutettu henkilökuntamme lähestyy hyviksi todetuin ja toimivin menetelmin asiakkaita tarjoten markkinoiden laadukkaimmat välineet parempaan sisäilmaan”, kertoo myyntijohtaja Timo Lehtonen ja jatkaa: ”Sisäilman laadun parantaminen on viime aikoina alkanut kiinnostamaan kuluttajia sekä yrityksiä entistä enemmän. Siksi etsimme uutta myyntivoimaa joukkueeseemme”.

timo_lehtonenHedengren Direct on toimialan pitkäikäisimpiä toimijoita. Suoramyynnin pioneerina se on nähnyt myynnin trendien tulevan ja menevän. ”1980-luvun alun pölynimurikauppiaasta on tultu pitkä matka tähän päivään. Kyllä me edelleen käymme asiakkaan luona, mutta vuosikymmeniin jalkaa ei olla enää laitettu oven väliin. Menemme paikalle kutsuttuna ja autamme asiakasta ratkaisemaan sisäilmahaasteet”, kertoo Timo Lehtonen. Hyvälaatuinen sisäilma kiinnostaa ja meillä on siihen markkinoiden parhaat työkalut.”

Osana yli 100-vuotiasta Hedengren-konsernia Hedengren Direct tarjoaa työntekijöilleen mahdollisuuden onnistua. Työn vapaus ja mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaan yhdistettynä kannustavaan työympäristöön ja myynnin koulutuksiin on johtanut siihen, että Hedengren Directillä viihdytään erinomaisen hyvin – noin puolet työntekijöistä on ollut yrityksessä yli 5 vuotta. Lisäksi ikäjakauma on erittäin laaja aina parikymppisistä jopa yli 70-vuotiaisiin eläkeikäisiin, jotka eivät halua lopettaa työskentelyä hyvän sisäilman parissa.

Puhtaampaa sisäilmaa kotiin ja työpaikoille

Hedengren Direct tarjoaa loistavat työkalut työsi tekemiseen. Oletpa kokenut tai uraasi aloitteleva myyjä niin Hedengren Directin työkaluilla menestyt. Päämies Lux on eurooppalainen korkealaatuisten ilmanpuhdistimien ja pölynimurien valmistaja. Lux-pölynimuri pitää pölyt mahassaan moninkertaisen ilmansuodatuksensa ansiosta. Yhtä lailla modernit Lux-ilmanpuhdistimet suodattavat sekä poistavat hengitysilmasta hämmästyttävän tehokkaasti kaikki pienet partikkelit: myös mikrobit ja taudinaiheuttajat.

Jokaista ”luxaria” tuetaan tasapuolisesti – työn ohessa suoritettava Lux Business School -myyntikoulutusohjelma auttaa uralla eteenpäin ja kokemuksen karttuessa urapolulla eteneminen on luontevaa, aina esimies koulutuksia myöten. Yritys tarjoaa mahdollisuuden myös B2B-myyntiin. ”Tule mukaan joukkoomme! Meillä menestyt, mikäli sinulla on myyntityössä vaadittavia ominaisuuksia. Olet kilpailullinen, haluat tehdä kauppoja ja nautit siitä, että samalla autat asiakastasi löytämään ratkaisut sisäilman laadun parantamiseen.”

Linkkejä:

Lue lisää Hedengren Directistä työnantajana