Jokaisella meistä on oikeus puhtaaseen sisäilmaan. Sisäilma sisältää usein 2–5 kertaa enemmän epäpuhtauksia kuin ulkoilma, minkä vuoksi sisäilman laatuun kannattaa kiinnittää erityistä huomiota.

Sisäilman epäpuhtauksia ovat muun muassa

Savu

Tupakansavu on yksi pienimpiä ärsyttäviä aineita, ja jo vuosien ajan on raportoinut passiivisen tupakoinnin ja haitallisten terveysvaikutusten välisestä yhteydestä. Ihmiset altistuvat tupakansavulle tupakoimalla itse tai hengittämällä tupakansavua passiivisen tupakoinnin kautta. Muita savun lähteitä voivat olla vilkkaasti liikennöidyt tiet, teollisuuslaitokset tai metsäpalot.

Siitepöly

Siitepöly on peräisin puista, kukista ja ruohosta, ja pelkkä oven avaaminen voi päästää sisälle miljoonia hiukkasia. Lisäksi siitepölyä kulkeutuu sisälle ulkoa ihmisten ja lemmikkien mukana. Osa ihmisistä on erityisen herkkiä tietyille siitepölyhiukkasille.

Pöly

Kotona ja toimistotiloissa oleva pöly koostuu kasvien siitepölystä, ihmisten hiuksista ja eläinten karvoista, tekstiilikuiduista, maaperän mineraaleista, ihmisten ihosoluista, palaneista hiukkasista ja monista muista materiaaleista.

Eläinten hilse

Kissoille, koirille ja muille lemmikkieläimille allergiset henkilöt ovat itse asiassa allergisia lemmikeistä irtoavalle hilseelle. Hilsettä voi olla kodissa vielä pitkään lemmikin lähdön jälkeen.

Home

Hometta esiintyy tavallisesti kylpyhuoneessa, keittiössä tai kellarissa, ja se kasvaa kaikkialla, missä on lämmintä ja kosteaa.

Aeroguard Sensen lukuisat ominaisuudet tekevät ilmanpuhdistimesta tehokkaan ja samalla helppokäyttöisen.

 • 360-asteen suodatusjärjestelmä
  Pystyy imemään ilmaa ja mikrobeja joka suunnasta.

 • Vaikuttava koko ja voittamaton suorituskyky
  4,3 metrin suodatuspinta ja CADR 765 m3/t tarkoittavat, että laite pystyy puhdistamaan 65 neliömetrin alueen tehokkaasti.

 • Älykäs ja automaattinen ilmanpuhdistus
  Kolme manuaalista asetusvaihtoehtoa ja automaattitila.

 • Wavetouch – kosketuksetonta tekniikkaa
  Helppo ja kätevä nopeuden vaihto ja ohjattavuus.

 • Reaaliaikaista tietoa ilmanlaadusta
  Pöly- ja kaasuanturi havaitsee haitalliset kaasut ja haihtuvat orgaaniset yhdisteet (VOC).

 • Pestävä kankainen esisuodatin
  Esisuodatin pysäyttää suuret hiukkaset, kuten koirien ja kissojen karvat, suuret pölyhiukkaset, homeen ja pölyn.

 • HEPA-suodatin
  HEPA-suodattimen kuidut pysäyttävät pienimmätkin hiukkaset ja sitovat 99,95 prosenttia hienosta pölystä, siitepölystä ja homeitiöistä.

 • Fotokatalyyttinen hapetus UV-LED-valoilla näkymättömiä epäpuhtauksia vastaan
  Titaanidioksidipohjainen fotokatalyyttinen suodatin hajottaa jäljelle jääneet kaasut ja mikro-organismit.

 • Ionisaatiotekniikka
  Ionisaattori tuottaa negatiivisesti varautuneita ioneja, jotka kiinnittyvät ilman sisältämiin haitallisiin hiukkasiin. Tämän seurauksena niistä tulee ilmaa painavampia ja ne putoavat maahan, josta ne on helppo imuroida ja pyyhkiä pois.

 • Helppo suodattimen huolto
  Hälytystoiminto ilmoittaa, kun suodatin on aika vaihtaa. Vaihtaminen on nopeaa ja helppoa.

Tutustu esitteeseen
Tilaa tuote-esittely