Tervetuloa tiimiin!

Meillä voit työskennellä esimiestehtävissä, itsenäisenä yrittäjänä tai myyntiedustajana omalla kotipaikkakunnallasi. Edustajana autat asiakasta löytämään hänelle sopivat ratkaisut. Asiakashankintatapamme ovat joustavia. Sovittujen asiakaskäyntien aikana kartoitat asiakkaiden sisäilman laadun, käyt yhdessä asiakkaan kanssa läpi sisäilmamittauksen tulokset ja autat asiakasta löytämään ratkaisun parempaan, puhtaampaan ja terveellisempään sisäilmaan. Meiltä saat monipuolisen ja kattavan koulutuksen lisäksi kannustavan palkan (pohja + provisio). Tarjoamme myös hyvät etenemismahdollisuudet sekä Hedengren-konsernin tuomat edut.

Testaa oheisella pikatestillä oletko Sinä etsimämme henkilö.

Testin tekeminen kestää vain pari minuuttia ja tallennetut tietosi ovat turvallisesti tallennettuna Typeform-järjestelmässä. Tietojasi ei käytetä mihinkään muuhun kuin yhteyden ottamiseen tarvittaessa eikä tietojasi anneta toimestamme muille osapuolille missään tapauksessa.

-> Lue tästä lisää Hedengren Directistä työnantajana
-> Katso videolta mitä työntekijät kertovat