Kun joukkueellinen jääkiekkoilijoita kokoontuu yhteen pukuhuoneeseen vaihtamaan pelivarusteita, sisäilman laatu on väistämättä koetuksella. Ilmanpuhdistimen onkin koettu parantaneen ilmaa merkittävästi.

Vaasan Sportin pelaajien pukuhuoneessa on saatu kauden alusta alkaen hengitellä raikkaampaa ilmaa Hedengren Directin Aeroguard Sense -ilmanpuhdistimen ansiosta. Pukuhuoneessa voi parhaimmillaan olla samaan aikaan 30 urheilijaa, joten hengitysilman pitäminen laadukkaana vaatii erityistä huomiota.

”Tilassa on kokoonsa nähden päivittäin paljon ihmisiä sekä heidän likaisia ja hikisiä varusteitaan ja vaatteitaan. Puhdistimen avulla tavoitteena on saada pidettyä tilan ilma puhtaampana ja hygieenisempänä”, urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä Vaasan Sportista kuvaa.

Mahdollisimman puhdas hengitysilma nähdäänkin Vaasan Sportissa yhtenä keinona pitää huolta työntekijöiden hyvinvoinnista.

”Sisäilman parantaminen on meille isossa arvossa, koska haluamme työntekijöidemme voivan hyvin ja pysyvän terveempinä. Uskomme, että ilmanlaatu vaikuttaa ihmisten terveyteen.”

 

Puhdistin osana kampanjaa

Hedengren Direct lahjoitti Luxin Aeroguard Sense -ilmanpuhdistimen Vaasan Sportin käyttöön osana Luxin 120-vuotisjuhlakampanjaa. Juhlavuoden hyväntekeväisyyskampanjan tavoitteena on tukea ilmanpuhdistinlahjoituksen kohteita, joille puhdas ja terveellinen sisäilma on erityisen merkityksellistä.

Ilmanpuhdistin on ehtinyt olla hetken Sportin pukuhuoneessa. Millaista palautetta pelaajilta on tullut ilmanlaadusta?

”Pelkkää positiivista. Suosittelen ehdottomasti ottamaan puhdistimen käyttöön pukuhuoneisiin ja muihin vastaaviin hikisiin tiloihin, ilma on ollut sen myötä parempaa”, Jämsä sanoo.

 

Lue lisää ilmanpuhdistimista

 

Asiakaspalvelun yhteystiedot