Ekologista puhdistusta höyryllä

Höyrypesurit ovat puhdistuslaitteita, joiden vastukset kuumentavat säiliössä olevan veden kiehuvaksi. Höyrypesuri puhdistaa kodin pinnat tehokkaasti: oikein käytettynä höyrypesuri tekee pintojen puhdistuksesta erittäin nopeaa ja hygieenistä, minkä lisäksi siivous tapahtuu ilman haitallisia, vahvoja kemikaaleja. Höyrypesurilla kodin pinnat puhdistuvat helposti, ympäristöystävällisesti ja tehokkaasti, sillä pintojen ei tarvitse kuivua puhdistuksen jälkeen.

Höyrypesureiden puhdistusteho perustuu kiehuvaan veteen ja laitteen tuottamaan höyryyn: kuuma höyry puhdistaa pinnat ja tunkeutuu paineen ansioista myös ahtaisiin koloihin poistaen pinttyneen lian tehokkaasti ja nopeasti ilman tuoksuja ja pesuainejäämiä. Höyrypuhdistus säästää luontoa, kun muoviset pesuainepullot voi jättää kauppaan, eivätkä kemikaalit päädy siivousveden mukana viemäriin. Höyrypesurit ovat tehokkaita bakteerien ja allergeenien poistajia, minkä vuoksi kodin siivous höyryllä onkin erinomainen vaihtoehto esimerkiksi allergia- ja astmatalouksissa ja lapsiperheisissä.

Höyrypuhdistus sopii monille pinnoille

Tehokas ja vaivaton höyrypuhdistus soveltuu lähes kaikille kodin pinnoille ja tarjoaa lähes rajattomat käyttömahdollisuudet. Höyrypesurilla puhdistat perusteellisesti niin lattiapinnat, kaakelit, lasipinnat kuten ikkunat kuin myös tekstiilit, sillä hellävarainen kuiva höyry ei vahingoita tekstiilipintoja. Höyrypesureihin on saatavilla lisävarusteita, minkä ansioista höyrypesuri on kodin siivouksen moniottelija – perusteellista kodin puhdistusta yhdellä laitteella, ekologisesti ja turvallisesti! Kannattaa kuitenkin varmistaa, että puhdistettava pinta kestää vettä.

Ergonominen, nopeasti käyttövalmis siivouksen moniottelija

Höyrypesurin käyttöönotto on nopeaa: laite on käyttövalmis, kun puhdistimen säiliö täytetään vedellä ja laitteen annetaan lämmitä hetki. Ennen höyrypesurin hankintaa laitetta kannattaa testata, jotta saadaan tuntuma laitteeseen. Höyrypesurit on kuitenkin suunniteltu käytettäviksi ja ergonomia on otettu huomioon: höyrypesurin ja sen osien muotoilu takaa miellyttävän käyttökokemuksen. Höyrypesurimalleihin on saatavilla lisävarusteita, kuten erilaisia siivousliinoja, suulakkeita ja harjoja, joiden ansiosta höyrypesurin käyttö on entistä monipuolisempaa.

Lux-höyrypesuri Ecolux Neo

Ecolux Neo -höyrypuhdistusjärjestelmä tarjoaa ainutlaatuisen mukavuuden ekologiseen syväpuhdistukseen höyryn luonnollisella voimalla. Yleisimpiä puhdistettavia kodin kohteita ovat uuni, liesi ja liesituuletin, laattojen saumat, suihkutila, ikkunat ja matot.

Laadukkaan kuivan höyryn, hybridimallisen täyttöjärjestelmän ja laajan lisävarustevalikoiman ansiosta puhdistus on nopeaa ja helppoa: pintojen ei tarvitse kuivua puhdistuksen jälkeen, höyrypesurin täyttö vedellä onnistuu käytön aikana tehokkaasti ilman odotusaikaa minkä lisäksi laitteen toiminta-aika on rajoittamaton. Mukana tulevan varustesarjan ansiosta löydät täydellisen työkalun kaikkiin töihin.

Turvallisuus on tärkein prioriteetti: Ecolux Neo on suunniteltu uusimpien turvallisuusstandardien mukaisesti suojaamaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Tilaa tuote-esittely