Terveellinen sisäilma kotiin ja työpaikalle LUX-ilmanpuhdistimet
Ilmanpuhdistimet2021-05-27T11:45:34+02:00

Lux-ilmanpuhdistimet

Kuinka puhdasta on ilma, jota hengitämme? Sisäilman hiukkasia ei voi nähdä tai haistaa, mutta monet niistä voivat olla terveydelle haitallisia. Lux-ilmanpuhdistimet on suunniteltu parantamaan kodin ja työpaikan ilmanlaatua

Sisäilman pilaantuminen on yksi viidestä suurimmasta ympäristöterveysongelmasta nykyään, ja on osoitettu, että ihmisillä on suurempi riski sairastua kodin tai työpaikan huonon sisäilman takia kuin huonosta ulkoilmasta.

Lux tarjoaa innovatiivisen ilmanpuhdistusjärjestelmän, jonka edistyneen tekniikan ja monivaiheisen suodatusjärjestelmän ansiosta ilmanpuhdistimet ovat osoittautuneet täydellisiksi tuotteiksi kaikille: niille, jotka jo kärsivät allergioista mutta myös heille, jotka haluavat estää allergioden syntyä – kodeissa ja työpaikoilla. Asiantuntijamme auttavat löytämään sopivat laiteratkaisut ja palvelut kodin sisäilmahaasteisiin sekä puhtaamman sisäilman ylläpitoon.

Hyvä tietää ilmanpuhdistimista

CADR
Jotta ilmanpuhdistin täyttää korkeat standardit, HEPA-suodattimessa on oltava 99,95 %:n suodatustehokkuus ja sen tulee suodattaa jopa 0,1 mikronin hiukkaset, ja kiinteän ionisointitekniikan edellytetään täyttävän hyvän ilmanpuhdistimen korkeimmat standardit.

Korkea CADR, alhainen melutaso ja alhainen energiankulutus kuuluvat myös tärkeimpiin tekijöihin laadukkaan ilmanpuhdistimen valinnassa.

Puhtaan ilman tuottokyky (Clean Air Delivery Rate, CADR) kertoo, kuinka paljon ilmaa (ja sen sisältämiä epäpuhtauksia) ilmanpuhdistin poistaa tietyn ajanjakson aikana. Mitä suurempi CADR-luku on, sitä paremmin laite suodattaa suuria määriä epäpuhdasta ilmaa.

TILAA TUOTE-ESITTELY >
TILAA SISÄILMAMITTAUS >

Uutisia ja artikkeleita sisäilmasta

Tietoa sisäilmasta

Sisäilma on osa meidän jokaisen elämää. Työikäinen väestö viettää ajastaan [...]

Go to Top