Pölynimurit

Puhdas koti ja terveellinen sisäilma pölynimurin avulla

Maailman terveysjärjestö WHO määrittelee sisäilman epäpuhtaudet yhdeksi suurista maailmanlaajuisista terveyshaitoista. Vietämme keskimäärin 90 % ajastamme sisätiloissa ilman sisältäessä usein jopa 2–5 kertaa enemmän epäpuhtauksia kuin ulkoilman. Tästä syystä sisäilman laadulla on merkitystä. Pölynimuri on kodin sisäilman laadun kannalta tärkeimpiä, ellei tärkein, siivouksessa käytettävä laite. Siivouslaitteen valintaan kannattaakin panostaa: varmista puhdas koti ja terveellinen sisäilma pölynimurin avulla.

Hyvä pölynimuri tuottaa puhdasta sisäilmaa

On ristiriitaista, että hyvin usein sisäilman laatua on tahattomasti heikennetty käyttämällä huonoa pölynimuria. Harva tulee heti ajatelleeksi, että hyvä pölynimuri on yhtä lailla hyvä ilmanpuhdistaja. Imuri imee juuri oikealla voimalla lian sisäänsä ja suodattaa ulos päästettävän ilman moninkertaisesti, aivan samoin kuin korkealaatuinen ilmanpuhdistin.

Tästä tunnistat korkealaatuisen pölynimurin

Korkealaatuinen imuri on kaikkea muuta kuin pölylinko. Laite imee alustasta riippumatta aina oikealla teholla ja sisään imetty ilma ja lika erotellaan tehokkaasti toisistaan. Korkealaatuisen imurin tunnistaa siitä, että imuilma suodatetaan moninkertaisesti jo ennen moottoria ja se suodatetaan vielä moottorin jälkeenkin. Silloin voit olla varma, että pölyt jäävät imurin pölypussiin eivät kierrä loputtomasti ympäri kotisi sisäilmaa.

Tehokas LUX-pölynimuri

Lux-pölynimureissa yhdistyvät korkea suorituskyky ja käyttäjäystävällisyys energiatehokkuuteen ja markkinoiden tehokkaimpaan suodatusjärjestelmään. Pölynimurin tehokas suodatus mahdollistaa kestävän puhtaan kotiympäristön ja tekee siitä erityisen sopivan allergioista ja astmasta kärsiville ihmisille.

Monivaiheinen suodatus

Lux-pölynimurit ovat suunniteltu myös puhdistamaan siivottavan huoneen sisäilmaa. Imurin 5-vaiheinen sveitsiläinen Mediclean™ -suodatusjärjestelmä, HEPA™ -suodattimet, monikerroksinen pölypussi ja aktiivihiilisuodatin muodostavat tehokkaan ilman puhdistusmenetelmän, joka toimii samanaikaisesti kun imuroit lattioita tai muita pintoja.

Muotoiltu käyttäjälle

Imurien ergonominen muotoilu helpottaa työskentelyä ja kun alkuperäiset suuttimet ovat optimoitu luomaan tehokas pinta-imuteho, voit olla varma että Lux-pölynimurisi poistaa lian tehokkaasti – eikä palauta sitä pölynä takaisin huoneilmaan.

Vinkki pölynimurin hankintaan

Pölynimuria ei pidä hankkia vain sen moottorin teholukemia katsomalla. Itse asiassa liian tehokas imurin moottori ei ole hyvä vaihtoehto varsinkaan, jos et käytä tehonsäätöä hyväksesi. Liian tehokas imuri saattaa työntää poistoilmassaan ulos jo imuroitua likaa, jolloin siivous on näennäistä. Muista aina tiputtaa hieman tehoja, kun imuroit pölyisimpiä kohteita, kuten mm. mattoja.

Tarkista nämä ominaisuudet ja voit olla varma, että investointisi on hyvä:

  • Moottorin tehoalueen säätö, liian tehokas imuri työntää poistoilmassaan ulos jo imuroitua likaa
  • Automaattinen tehonsäätö: helpota siivousta, anna imurin päättää mikä on sopiva puhdistusteho
  • Monitasoinen suodatus: imuilma suodatetaan moninkertaisesti jo ennen moottoria ja se suodatetaan vielä moottorin jälkeenkin
  • Kattavat lisävarusteet: saatavana lisävarusteita esimerkiksi syväpuhdistukseen, jolloin puhdistusjälki on entistä parempi
  • Varaosien saatavuus: älä osta kertakäyttöimuria, varmista että laitetta voidaan huoltaa ja siihen on saatavana varaosia vuosienkin kuluttua

Asiantuntijapalvelut

TILAA TUOTE-ESITTELY >
TILAA SISÄILMANMITTAUS >