Uutuus!

Ecolux Neo -höyrypuhdistusjärjestelmä tarjoaa ainutlaatuisen mukavuuden ekologiseen syväpuhdistukseen höyryn luonnollisella voimalla. Yleisimpiä puhdistettavia kodin kohteita ovat uuni, liesi, laattojen saumat, suihkutila, ikkunat ja matot.

Hygieenisen kuivan höyryn, hybridimallisen täyttöjärjestelmän ja laajan lisävarustevalikoiman ansiosta puhdistus on nopeaa ja helppoa: pintojen ei tarvitse kuivua puhdistuksen jälkeen, höyrypesurin täyttö vedellä onnistuu käytön aikana tehokkaasti ilman odotusaikaa minkä lisäksi laitteen toiminta-aika on rajoittamaton. Mukana tulevan varustesarjan ansiosta löydät täydellisen työkalun kaikkiin töihin.

Erityiset silitysvarusteet tekevät Ecolux Neosta ammattimaisen silitysaseman jokaiselle kotitaloudelle.

Moderni muotoilunsa ansiosta Ecolux Neo on kevyt, kestävä ja pienikokoinen. Yksinkertainen käyttö mahdollistaa nopean ja perusteellisen siivouksen koko talossa!

Ecolux Neolle on ominaista ajan- ja energiansäästö. Yhdistettynä pienempään vedenkulutukseen järjestelmä takaa optimaalisen puhdistustuloksen pienellä vaivalla.

Turvallisuus on tärkein prioriteetti: Ecolux Neo on suunniteltu uusimpien turvallisuusstandardien mukaisesti suojaamaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Ecolux Neoon on saatavilla erittäin laaja valikoima lisävarusteita, joilla voit helposti puhdistaa kodin eri pinnat.

 

TILAA TUOTE-ESITTELY >