Lux1 Royal on tyylikäs teräskuorinen, monipuolinen imuri, jolla voidaan siivota kaikki kodin eri pinnat. Automaattinen imutehon säätö takaa optimaalisen puhdistustehon. Imurissa on hiljainen ääni (68 db).

Automaattisuulake matoille ja lattioille tekee siivouksesta nopeaa ja helppoa: suulakkeen harja nousee itsestään siirryttäessä matolle, joten siivoaminen käy kätevästi. Imuri soveltuu myös allergisille ja astmaatikoille.

Imurissa on kolminkertainen Lux-suodatusjärjestelmä. Pölypussit ovat automaattisesti sulkeutuvia, joten käyttäjä ei ole lainkaan kosketuksissa pölyn kanssa. Imurissa on korkealuokkainen Hepa H 13-suodatin, joka suodattaa myös ongelmalliset pienhiukkaset eli pölyjenpyyhinnän ja siivouksen tarve vähenee. Lisäksi imurin moottoria suojaa aktiivihiilisuodatin, joka poistaa pölypussista aiheutuvia hajuja ja toimii myös silloin, kun imuria ei käytetä.

Lux 1 Royal-siivousjärjestelmän ansiosta allergisoiva kotipöly on historiaa. Lux1 Roaylin moottorille myönnämme 10 vuoden takuun (kun Lux-palvelu on voimassa).