Hedengren Directillä menestyt – liity nyt mukaan tiimiin!

Työn vapaus, mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaan, kannustava työilmapiiri, monipuoliset tehtävät sekä yrityksen tarjoamat koulutukset – nämä ovat asioita jotka myyntihenkilökuntamme mainitsee kun kysyimme miksi viihdyt Hedengren Directillä. Ja meillä viihdytään! 48% työntekijöistämme on ollut yrityksessä yli 5 vuotta. Työn varmuus, hyvät oppimis- ja etenemismahdollisuudet sekä motivoiva työ auttavat viihtymään.

Tervetuloa tiimiin!

Meillä voit työskennellä esimiestehtävissä, itsenäisenä yrittäjänä tai myyntiedustajana omalla kotipaikkakunnallasi. Edustajana autat asiakasta löytämään hänelle sopivat ratkaisut. Asiakashankintatapamme ovat joustavia. Sovittujen asiakaskäyntien aikana kartoitat asiakkaiden sisäilman laadun, käyt yhdessä asiakkaan kanssa läpi sisäilmamittauksen tulokset ja autat asiakasta löytämään ratkaisun parempaan, puhtaampaan ja terveellisempään sisäilmaan. Meiltä saat monipuolisen ja kattavan koulutuksen lisäksi kannustavan palkan (pohja + provisio). Tarjoamme myös hyvät etenemismahdollisuudet sekä Hedengren-konsernin tuomat edut.

B2C- ja/tai B2B-myyntiedustaja Etelä-Pohjanmaalle

Voit myös lähettää hakemuksesi osoitteeseen: mikko.kojola@hedengren.fi

LUE LISÄÄ JA HAE MUKAAN >

B2C- ja/tai B2B-myyntiedustaja pääkaupunkiseudulle

Hae heti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Voit myös lähettää hakemuksesi osoitteeseen: pekka.cederstrom@hedengren.fi

LUE LISÄÄ JA HAE MUKAAN >

Voit myös jättää avoimen hakemuksen

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS >

Työskentely meillä on palkitsevaa

Perinteisesti tekemistämme kuvaa neljä sanaa:

  • ylpeys (pride)
  • oppiminen (learnings)
  • ansaitseminen (earnings) ja
  • hauskuus (fun)

Tämä tarkoittaa markkinoiden ylivoimaisesti laadukkaimpia tuotteita ja taitavimpia ihmisiä, Lux Business School -koulutusjärjestelmää sekä kykyjesi ja työpanoksesi mukaista tulotasoa ilman palkkakattoa, yhteisiä FUN-tapahtumia ja matkoja unohtamatta!

On monta hyvää syytä liittyä Hedengren Direct joukkueeseen

Me olemme kasvattaneet useita henkilöitä myynnin ammattilaisiksi ja esimiehiksi.

  • Koulutukset tukevat matkalla myynnin ammattilaiseksiOletpa sitten kokenut myynnin ammattilainen tai myyntiurasta haaveileva, työn ohessa suoritettava Lux Business School -myyntikoulutusohjelma auttaa sinua eteenpäin urallasi.
  • Mahdollisuus vaikuttaa omaan palkkaanMeillä opit työtä tekemällä! Voit vaikuttaa omaan palkkaasi, sillä meillä ei ole minkäänlaista palkkakattoa.
  • Työn vapausVoit itse määrittää omat työaikataulusi, jolloin työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen onnistuu.
  • Hyvät uramahdollisuudetKannustamme etenemään uralla ja tarjoamme halukkaille etenemismahdollisuuksia sekä esimiehen tuen.

Lux Business School

Tiedämme, että intohimoisesti myyntiin, asiakkaiden arvostamiseen ja urakehitykseen suhtautuvien ihmiset ovat tärkein voimavaramme. Olemme räätälöineet yhdessä LUX Internationalin kanssa koulutusohjelman Suomen olosuhteisiin.

Kokeneet myyntiedustajat kouluttajina auttavat uusia tulokkaita parantamaan myyntitaitojaan ja -tekniikoitaan. Sisäisen koulutuksen lisäksi kutsumme usein menestyviä myynti-ammattilaisia muilta toimialoilta jakamaan parhaita käytäntöjä. Menetyksesi on enää vain sinusta itsestäsi kiinni.

Oletko jo yrittäjä tai kevytyrittäjä? Tule mukaan ja ota LUX osaksi tuotevalikoimaasi. Saat mahtavan tuen ja voit toimia itsenäisesti siellä missä ikinä oletkin. Laita alta hakemuksesi tulemaan ja mainitse olevasi yrittäjä.

Lähetä hakemuksesi

Tervetuloa tiimiin!

Hedengren Direct on ilmanpuhdistuksen asiantuntija. Autamme huolehtimaan terveellisestä sisäilmasta kotona ja työpaikalla. Meiltä saat markkinoiden laadukkaimmat ja pitkäikäisimmät, kuhunkin ympäristöön parhaiten soveltuvat Lux-laitteet, joiden valinnassa ja käytössä olemme apunasi. Asiantuntijamme toimittavat tuotteet nopeasti ja luotettavasti kaikkialle Suomeen.

Olemme osa yli 100-vuotiasta Hedengren-konsernia, jossa työskentelee 260 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Halutessasi voit valita molemmat kohdat.
Rasti ruutuun, jos etsit kesätyötä.
Klikkaa tähän jos olet yrittäjä